Check hier alle E3 2021-content

Gamescom: Interviews en talenknobbels

Het is druk, je ruikt de zweet en voelt de passie. We hebben het natuurlijk over de gamescom. De derde dag is alweer voorbij en Devin en Rudy hebben zich wederom de beursvloer op laten schuiven. Devin polst de meningen van de bezoekers en Rudy doet hetzelfde, maar begrijpt geen zak van de antwoorden.

Helaas lopen de heren vandaag voor het laatst over de beursvloer, maar er is ook goed nieuws. Morgen komt er een nieuwe aflevering en lossen ze de belofte uit de tweede aflevering in. Blijf dus zeker kijken voor de nieuwste previews, beursitems en geschreven artikelen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?