Check hier alle E3 2021-content

Gamescom: Hallentour

De kop is eraf! gamescom 2017 is officieel van start gegaan en natuurlijk is Gameliner erbij. Aangezien het de eerste dag is, zijn er nog weinig bezoekers buiten de pers om. De beursvloer is nog redelijk rustig te noemen en Devin en Rudy profiteren daar optimaal van. In onderstaande video nemen ze je mee door alle hallen, tonen ze je alle booths en vertellen ze je zoveel mogelijk over de beurs zelf!

Wil jij een bepaald item zien vanaf de gamescom. Laat het ons dan vooral weten en wie weet gaan we aan de bak met jouw suggestie. Houd de site strak in de gaten, want de komende dagen verschijnen er meer dan genoeg previews, video-items en artikelen vanaf de gamescom!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?