Check hier alle E3 2021-content

Gamescom: Derde beursdag

We zijn aan onze derde en laatste dag op de gamescom aangekomen. We hebben het onwijs naar ons zin gehad en heel veel toffe games mogen zien en checken. Hoewel dit de laatste video is vanaf de beursvloer hebben we tal van previews voor jullie in petto die de komende dagen online gaan komen.

In dit video-item laten we jullie onder andere de gekke dingen op de gamescom zien, zoals een speeltuin als jeugdland, retro gaming, en alle gekte rondom één game. Bezoekers hebben het er voor over om urenlang in een rij te gaan staan bij een game voor enkel een trailer die ze ook allang op het internet hadden kunnen bekijken.

De gamescom is nog open tot morgen, zondag 21 augustus 2016. De zaterdag en zondag zijn vooral de drukste dagen, terwijl er vrijdag al bijna geen doorkomen meer aan was. Laat ons in het reactieveld hieronder weten of je dit jaar op de gamescom bent geweest, of hoe je anders de gamescom hebt gevolgd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?