Check hier alle E3 2021-content

Gamescom: Best of gamescom 2018

Terwijl ons presentatieteam al lang en breed lekker op de bank zit te relaxen, draait ons videoteam lekker door. Er zijn nog meer dan genoeg previews om in elkaar te zetten, maar natuurlijk is er ook een lekkere afsluiter van de gamescom. Ook dit jaar hebben we weer genoten en we kunnen het dan ook niet laten om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Daarbij geven de heren een aantal awards weg voor de games die je wat hun betreft zeker in de gaten moet houden!

Blijf de site in de gaten houden, er komen namelijk nog meer dan genoeg video-items aan! Wat dacht je bijvoorbeeld van SoulCalibur VI, Jump Force, Forza Horizon 4 en Ori and the Will of the Whisps? Gamescom, bedankt voor weer een fantastisch jaar!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?