Gamescom: Best of gamescom 2018

Geplaatst: 26 augustus 2018 14:00
Aangepast: 23 oktober 2020 15:27

Terwijl ons presentatieteam al lang en breed lekker op de bank zit te relaxen, draait ons videoteam lekker door. Er zijn nog meer dan genoeg previews om in elkaar te zetten, maar natuurlijk is er ook een lekkere afsluiter van de gamescom. Ook dit jaar hebben we weer genoten en we kunnen het dan ook niet laten om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Daarbij geven de heren een aantal awards weg voor de games die je wat hun betreft zeker in de gaten moet houden!

Blijf de site in de gaten houden, er komen namelijk nog meer dan genoeg video-items aan! Wat dacht je bijvoorbeeld van SoulCalibur VI, Jump Force, Forza Horizon 4 en Ori and the Will of the Whisps? Gamescom, bedankt voor weer een fantastisch jaar!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord