Gameliner Podcast: PS5 dumpt laadschermen en GTA 6 keert terug naar Vice City

Het is weer dinsdagavond en dat betekent dat het tijd is voor de Gameliner Podcast. Dit keer deed Sam's horloge het wel en dus hoor je Devin, Jeroen en Sam weer ruim een uur praten over het laatste gamingnieuws en een beetje meer!

Deze week vertelt Jeroen over zijn passie voor koken, Sam heeft zijn Xbox One afgestoft voor the Outer Wilds en Devin ging naar buiten met Harry Potter: Wizards Unite. Wat betreft het nieuws was het de afgelopen week ook niet te zuinig, er was zelfs zoveel dat Jeroen en Sam er soms moeite mee kregen. We bespreken onder andere Sony's plannen met de PlayStation 5, de mogelijke komst van nieuwe retro games naar Nintendo Switch Online en een recent leak rondom GTA 6.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren, maar we zijn ook te vinden via Spotify, iTunes en vele andere podcast-apps!

Heb je een vraag voor ons? Stuur dan een e-mail naar podcast@gameliner.nl of drop het in de comments hieronder.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?