Gameliner Podcast: Nintendo Switch Mini en PlayStation Festival

Precies een week geleden presenteerden wij de Gameliner Podcast, een wekelijkse podcast waarin alles rondom de gaming industrie besproken wordt. Deze week kwamen Devin, Jeroen en Patrick samen voor de tweede editie.

De heren bespreken hun pas gespeelde games, zo ging Jeroen wat dieper in op My Friend Pedro en vertelde Patrick ons nog eens meer over Cadence of Hyrule. Devin zat daarentegen meer te worstelen met de vraag of Tokyo nou in Japan of China ligt. Ook aan nieuws was deze week geen gebrek, onder andere wordt EA's lootbox-fiasco besproken en hebben we het over een gerucht omtrent de Nintendo Switch Mini. Genoeg interessante meningen en nieuwtjes, dus klik snel op die playknop!

Heb je een vraag voor ons? Stuur dan een e-mail naar podcast@gameliner.nl of drop het in de comments hieronder.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?