Gameliner Podcast: E3 2019 hoogtepunten

Vanaf deze week presenteren we elke dinsdagavond de Gameliner Podcast. In de Gameliner Podcast bespreken we de games die we gespeeld hebben, het belangrijkste of het opmerkelijke nieuws van de afgelopen week en natuurlijk de aankomende gamereleases. Mocht je de podcast graag op een andere dag of tijdstip willen zien (horen), laat het ons dan vooral weten in de comments. De Gameliner Podcast wordt gehost door een olijk trio aangevoerd door onze eigen Devin en zijn vaste co-hosts Sam en Jeroen.

In deze eerste Gameliner Podcast bespreken we onze hoogte- en dieptepunten van de E3. Wie is de grote winnaar van dit jaar en wie heeft er echt niks van gebakken?

Heb je een vraag voor ons? Stuur dan een e-mail naar podcast@gameliner.nl of drop het in de comments hieronder.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?