Gameliner Podcast: De emotionele lading van games

Het is dinsdag en dus kwamen de heren Sam, Jeroen en Devin weer bij elkaar om de Gameliner Podcast op te nemen.

De onderwerpen gingen weer eens alle kanten op. Zo probeert Sam duidelijk te maken waarom wij allemaal Outer Wilds moeten spelen, heeft Jeroen het over Sea of Solitude en blijkt Devin een teleurgestelde Ka-boy! Ook wordt er weer in het nieuws gedoken, zo bespreken we het gerucht dat Sony wellicht Alan Wake-studio Remedy gaat kopen en is er kersvers Pokémon Sword en Shield nieuws!

Je kunt de podcast hieronder beluisteren, maar we zijn ook te vinden via Spotify! We doen ons best om zo snel mogelijk vindbaar te zijn op Apple Podcast en de bijbehorende apps!

Heb je een vraag voor ons? Stuur dan een e-mail naar podcast@gameliner.nl of drop het in de comments hieronder.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?