Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2018?

We bevinden ons in de laatste weken van december en dat kan bij ons natuurlijk slechts één ding betekenen! Alles staat in het teken van de Gameliner Awards 2018. We maken niet alleen een uitgever blij met de award voor beste game van het jaar, maar ook hebben we mooie prijzen om weg te geven! Het is een win-win situatie. Jij stemt op je favoriete game en laat met een persoonlijk account een reactie achter om kans te maken op dat dikke prijzenpakket. Daarmee help je jezelf en de uitgever, want die is een stapje dichterbij die dikke trofee. Jij blij, zij blij! Patrick en Rudy namen eventjes de tijd om al die prijzen te showen. Benieuwd naar welke dat zijn? Check dan onderstaande video!

Het is reuze spannend welke game en uitgever er dit jaar met de Gameliner Awards-award vandoor gaat. Voorlopig kan er nog gestemd worden, maar het einde komt in zicht. Tot en met 31 december 23:59 uur kan je stemmen op jouw favoriete game van 2018. Dus waar wacht je nog op? Breng je stem uit, laat een reactie achter en maak kans op zo'n goed gevuld prijzenpakket.

De stembussen zijn inmiddels gesloten. Bedankt voor het meedoen en voor je stem. Binnenkort wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?