Check hier alle E3 2021-content

Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2017?

Het is dan eindelijk zover! De langverwachte prijzenvideo is eindelijk daar. De Gameliner Awards 2017 draaien op volle toeren. Met jouw stem en een reactie op één van de artikelen rondom de Gameliner Awards, maak je kans op een extra goedgevulde prijzenpakket vol goodies en games. Devin en Rudy laten in vogelvlucht even zien wat de pakjesbezorger van Kerst NL zoal onder de boom heeft weten te toveren.

Het is voor ons nog altijd een raadsel wie die felbegeerde Gameliner Awards-trofee dit jaar gaat winnen dit jaar. We gaan het zien, je hebt namelijk nog even. Heb je nog niet gestemd of een reactie achtergelaten op één van de Gameliner Awards-artikelen? Doe dit dan nog even snel vóór 31 december aanstaande.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?