Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2016?

De stembussen van de Gameliner Awards 2016 zijn geopend. Het stemmen op de beste game van 2016 en het droppen van een reactie doe je ook dit jaar niet voor niks, want je kunt kans maken op een aantal zeer mooie prijzenpakketten. Rudy en Bobby zijn er even goed voor gaan zitten en bekijken in onderstaande video wat er allemaal te winnen valt. Dagelijks probeert Rudy wat onder zijn jas mee te nemen, maar maak je geen zorgen, we weten hem telkens net op tijd in de kraag te vatten.

Je kunt je stem uitbrengen op je beste game van 2016 en een reactie achterlaten op één van de artikelen rondom de Gameliner Awards tot en met 31 december.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?