Check hier alle E3 2021-content

Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2014?

We hebben op de redactie de kerstboom van top tot teen versiert en de haart aangestoken, speciaal voor de Gameliner Awards 2014. De uitgevers zijn dit jaar extra gul geweest en hebben ons toffe goodies en games opgestuurd die we onder onze kerstboom hebben uitgestald. Koen neemt kort met je door welke prijzen je zoal kunt winnen met jouw stem op je beste game van 2014 of met je reactie op één van de artikelen rondom de Gameliner Awards.

We geven dit jaar wederom vier goedgevulde prijzenpakketten weg. De pc-, PlayStation-, Xbox- en tot slot een Nintendopakket. Elk pakket is gevuld met goodies en games beschikbaar gesteld door uitgevers. Stem op jouw beste game van 2014 en laat een reactie op één van de Gameliner Awards-artikelen om kans te maken op zo’n prachtig pakket.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?