Check hier alle E3 2021-content

Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2013?

Je hebt er even op moeten wachten, maar hier is dan eindelijk de traditionele prijzenfestijn video waarin we enkel de hoogtepunten uit het prijzenpakket met je doornemen. Alex neemt in deze video beknopt met je door welke goodies en games je zoal kunt winnen met jouw stem op de beste game van 2013 of met je reactie op één van de artikelen rondom de Gameliner Awards 2013.

We geven dit jaar wederom vier prijzenpakketten weg aan onze community. De pc-, PlayStation-, Xbox- en tot slot een Nintendopakket. Elk pakket zal wederom gegarandeerd goedgevuld zijn met prachtige goodies en games beschikbaar gesteld door uitgevers uit de game-industrie. Om kans te maken hoef je alleen maar te stemmen en een reactie achter te laten op één van de artikelen van de Gameliner Awards.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?