Check hier alle E3 2021-content

Gameliner Awards: Top 10 van 2018

De maand december staat bij ons al enkele jaren in het teken van de Gameliner Awards. Een halve maand lang heb je jouw stem kunnen uitbrengen op de game die jij het beste vond in 2018. Het was nog best wel even spannend, want tot aan het einde van het jaar was het nek aan nek tussen drie games. Uiteindelijk kan er er echter slechts één game winnen. Ondanks dat het een nek-aan-nekrace was, stak de winnaar er tegen het einde met kop en schouders bovenuit. Die winnaar hebben we inmiddels al opgezocht om die felbegeerde Gameliner Awards-trofee te overhandigen. In bovenstaande video komen nog even alle genomineerde games op volgorde van stemmen voorbij.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?