Gameliner Awards: Top 10 van 2017

De Gameliner Award van 2017 is in handen van de rechtmatige eigenaar. Jullie hebben als een gek lopen stemmen op een uiteenlopend scala van games. Het zou zonde zijn als we enkel de winnaar in het de spotlight zouden zetten, want 2017 zat boordevol mooie games. Daarom presenteren wij bij deze de runners up van de Gameliner Awards 2017. Hoe had jij de top 5 voor je gezien? Laat het even weten in de reacties!

Heb jij de uitreiking van de Gameliner Award gemist? Alex is langs geweest bij Nintendo om ervoor te zorgen dat deze een mooi plekje op het hoofdkantoor heeft gekregen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?