Gameliner Awards: Promo 2014

Binnenkort start alweer de vijfde editie van de Gameliner Awards. Om jullie alvast in de sfeer te brengen hebben we net als vorig jaar een promo gemaakt die je hieronder kunt bekijken. Heb je al nagedacht over welke game voor jou moet winnen dit jaar? Misschien moet jouw favoriete game nog uitkomen?

De Gameliner Awards gaan vanaf 1 december van start. Houd Gameliner in december dus goed in de gaten!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?