Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

WarioWare: Get It Together!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Gameliner Awards: Beste partygame 2021

We houden allemaal wel van een feestje en het liefst vieren we van alles en nog wat met elkaar samen. Helaas zorgt de huidige staat van de wereld ervoor dat het niet altijd even gemakkelijk is om samen te feesten, of in ons geval, samen te gamen. Gelukkig zijn er dit jaar een aantal toffe partygames uitgekomen, waarmee je toch gezellig samen met je vrienden, familie, of je partner lekker een potje kunt gamen. Onze twee bekende vrienden en rivalen Rudy en Patrick delen onze keuze voor de beste partygame van 2021. Heb jij je met deze game ook zo vermaakt?

De Gameliner Awards zijn in volle gang! Elke redacteur deelt zijn/haar uniek verhaal over hoe ze dit gamejaar beleefd hebben, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening! Hoe zag jouw gamejaar eruit? Laat het ons weten in de comments. Om het jaar mooi af te sluiten, geven we een berg aan prijzen weg. Klik hier om niks van de Gameliner Awards te missen!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?