Check hier alle E3 2021-content

Gameliner Awards: Beste game van 2012

Koen en Alex gingen afgelopen week bij de winnende uitgevers langs om daar de gewonnen Gameliner Awards-trofeeën langs te brengen bij de winnende uitgevers. De trofeeën werden vergeven in de categorieën: de verrassing van het jaar 2012, de keus van de redactie 2012 ‘Hotliner’, de uitgever van het jaar 2012 en de beste game van het jaar 2012.
We hebben alles vastgelegd op video, waardoor je getuigen bent dat de trofeeën ook echt zijn op zijn bestemming is afgegeven. Daarnaast maken we de winnaars bekend van één van de vier goedgevulde prijzenpakketten in onderstaande video.

De Gameliner Awards 2012 zijn voorbij, bedankt voor je stem en reactie op één van de artikelen rondom het event. We zijn aan het einde van het jaar weer terug met nieuwe rondes en nieuwe kansen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?