Game Over: Zijn Pokémon Sword & Shield echt zo slecht?

Hé, de zondag is weer aangebroken. Dat betekent dat jij weer lekker kunt luisteren naar een nieuwe aflevering van jouw favoriete podcast! Pokémon Sword & Shield kwamen vorige week vrijdag uit. Nu we de game daadwerkelijk gespeeld hebben kunnen wij de brandende vraag beantwoorden: "Zijn de games echt zo slecht?" Verder haken we in op het redesign van Sonic, praten we over het feit dat de PlayStation 5 toch geen SSD-cartridges krijgt, en staan we stil bij de lancering van Google Stadia.

Deze dertiende editie zitten Delano, Claudia en Bram er weer helemaal klaar voor.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?