Game Over: Wie wint de strijd, Xbox Series X of PlayStation 5?

Ondanks alle perikelen rondom het coronavirus, zijn er de voorbije week wel wat ontwikkelingen geweest in de game-industrie. Zo heeft idSoftware al plannen voor een nieuwe DOOM game, kwam Nintendo plotseling weer met een Indie World Showcase, is de titanenstrijd tussen de PlayStation 5 en Xbox Series X eindelijk een beetje losgebarsten en lijkt er een vervolg op L.A. Noire in aantocht te zijn. Dit alles en meer bespreken we in deze nieuwe editie van de Game Over podcast.

Patrick, Claudia en Bram zijn deze week van de partij.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?