Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Welke games brengt Ubisoft ons dit jaar?

Natuurlijk heb je voordat je ging stappen gisteravond je wekkertje alvast gezet, want de nieuwe editie van onze wekelijkse Game Over podcast is hier! Zit je er klaar voor? Mooi! Deze week hebben we het over de teasersite die Platinum Games plotseling in de lucht gooide, zijn er weer nieuwe titels toegevoegd aan de Xbox Game Pass en krijgen we dit jaar zomaar weer een nieuwe Call of Duty-game. Ook heeft Ubisoft nog even van zich laten horen en gezegd dat we in het laatste kwartaal drie triple A-games van ze mogen verwachten. Meer dan genoeg om over te kletsen dus.

Bij gebrek aan beter neemt Patrick het roer over en wordt hij vergezeld door de gezellige Claudia en Bram.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?