Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Wat vonden wij van The Game Awards?

De podcast van deze zondag staat, hoe kan het ook anders, in het teken van The Game Awards. Uiteraard komt de onthulling van de Xbox Series X aan bod, maar gaan we het ook hebben over andere aankondigingen die tijdens de awardshow zijn gedaan. Zo is Delano natuurlijk heel enthousiast over de aankondiging van Ruined King en moest Bram even huilen toen The Wolf Among Us Seizoen 2 onthuld werd. Ook staan we even stil bij Sekiro: Shadows Die Twice die Game of the Year wint, wat voor een bijzondere discussie zorgt.

Deze week bekvechten babbelen Delano, Bram en Claudia met elkaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?