Game Over: Vinden wij het erg dat games als Cyberpunk 2077 worden uitgesteld?

Het is weer tijd voor onze wekelijkse podcast Game Over. In deze editie gaan we het natuurlijk hebben over Cyberpunk 2077 die is uitgesteld en ook het uitstel van Final Fantasy VII Remake en het uitstellen van Marvel's Avengers. Naast het uitstelgedrag van ontwikkelaars komt ook Sony PlayStation die wederom niet aanwezig is op de E3 aan bod. Ook spuien onze redacteurs even hun gal over Byleth in Super Smash Bros. Ultimate en herleven ze jeugdtrauma's naar aanleiding van de nieuwe trailer van DOOM Eternal.

Deze week babbelen Delano, Patrick en Claudia over het laatste gamenieuws.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?