Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Vinden wij het erg dat de E3 niet doorgaat?

Vandaag is het weer tijd voor een reguliere editie van onze Game Over-podcast. Ditmaal gaan we het dus gewoon weer hebben over de laatste nieuwtjes uit de game-industrie. Ditmaal komt natuurlijk de afgelasting van de E3 voorbij, hebben we het over de pc-versie van Horizon Zero Dawn en vragen we ons af of we de multiplayermodus van Mario Kart Tour moeten gaan spelen. Kortom, genoeg om over te praten dus. Luister je gezellig mee?

Voor deze editie schuiven Patrick, Bram en Claudia aan de digitale tafel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?