Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Verrassing! Daar is de Nintendo Direct Mini

Ook deze week schuiven we gezellig bij elkaar aan de digitale tafel om de sappige nieuwtjes van de afgelopen week met elkaar te bespreken. Zo kwam Nintendo deze week uit het niets met een Nintendo Direct Mini waarin we onder andere hebben kunnen zien dat verschillende games van 2K naar de Switch komen en weten we ook wie de eerste fighter van de Super Smash Bros. Ultimte Fighters Pass vol. 2 is. Daarnaast zijn ook de PlayStation Plus-games van april gelekt en kregen we ook goed nieuws uit de hoek van BioWare. Tot slot hebben we het ook nog even over Silent Hill die niet terug zou keren en of we dat nou eigenlijk wel zo jammer vinden. Er viel dus genoeg te bespreken deze week!

Deze week geven Patrick, Bram en Claudia hun ongezouten mening.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?