Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Uitstelgedrag van ontwikkelaars en Halloween

Het is weer zondag en dus tijd om met je brakke kop onder het genot van een kopje thee en een croissantje te luisteren naar een nieuwe aflevering van de Game Over podcast. Aanstaande donderdag is het Halloween en dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het was weer een bewogen weekje, waarin bekend werd dat The Last of Us 2 werd uitgestelddat The Last of Us 2 werd uitgesteld, Ubisoft besloot dat zij langer nodig hebben voor Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters en Watch Dogs: Legion en vertellen onze podcast deelnemers wat zij ervan vinden dat Fallout 76 een Premium Pass krijgt.

Deze podcast zijn Delano, Claudia, Bram en Patrick aanwezig.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?