Game Over: Uitstelgedrag van ontwikkelaars en Halloween

Het is weer zondag en dus tijd om met je brakke kop onder het genot van een kopje thee en een croissantje te luisteren naar een nieuwe aflevering van de Game Over podcast. Aanstaande donderdag is het Halloween en dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het was weer een bewogen weekje, waarin bekend werd dat The Last of Us 2 werd uitgestelddat The Last of Us 2 werd uitgesteld, Ubisoft besloot dat zij langer nodig hebben voor Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters en Watch Dogs: Legion en vertellen onze podcast deelnemers wat zij ervan vinden dat Fallout 76 een Premium Pass krijgt.

Deze podcast zijn Delano, Claudia, Bram en Patrick aanwezig.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?