Game Over: The Last of Us 2, gratis games en meer

De afgelopen week stond een beetje in het teken van het The Last of Us 2-nieuws. Zo werd de releasedatum eindelijk aangekondigd en weten we nu dat deze game geen multiplayer krijgt. Naast dit werden de gratis games voor oktober bekendgemaakt voor PlayStation Plus-abonnees. MLB The Show 19 en The Last of Us kunnen we vanaf 1 oktober aanstaande binnenharken uit de PlayStation Store.

Delano en Patrick zijn deze week afwezig, daarom is het de eer aan Rudy en Bram om deze week aan te schuiven. Claudia is zoals vertrouwd ook weer van de partij.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?