Game Over: Speciale jubileum editie

Hoera! Vandaag bestaat Gameliner exact 15 jaar en daarom vieren wij dat de komende drie weken met een speciale edities van de Game Over podcast! Dit keer hebben wij het niet over het nieuws van de afgelopen week, maar hebben Bram, Claudia en Rudy hun comfortabele stoelen even afgestaan voor een aantal oud-redacteuren. Samen met Alex, mister Gameliner in hoogst eigen persoon, worden herinnering opgehaald, anekdotes uitgewisseld en gewoon gezellig bijgepraat. De tijd vliegt als je lol hebt.

Deze editie spreken Patrick en Alex met oudgedienden Klaas Kuipers (2008/2011), Sander Mebus (2008/2010) en Peter Scheffer (2007/2019).

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?