Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Speciale jubileum editie #3

Hoera! Gameliner bestaat 15 jaar en daarom vieren wij dat voor de laatste keer met een speciale editie van de Game Over podcast. Volgende week wordt weer het laatste nieuws uit de industrie besproken, maar nu schuiven drie oud-redacteuren aan om te praten over hoe het vroeger allemaal was bij Gameliner en hoe het voelt om er onderdeel van uit te maken. Dus ga er maar weer eens goed voor zitten, want er is ook deze keer weer genoeg besproken.

Deze editie spreken Patrick en Alex met oud-redacteurs Mikey Gritter, Nick van Tergouw en Erwin Haring.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?