Game Over: Speciale jubileum editie #2

Hoera! Gameliner bestaat 15 jaar en daarom vieren wij dat met speciale edities van de Game Over podcast. Ditmaal dus weer even geen nieuws dat wordt besproken, maar schuiven drie oud-redacteuren aan de Game Over-tafel om eens even heerlijk oude koeien uit de sloot te halen. Hoe ervaarden deze oud-redacteurs hun tijd bij Gameliner? Wat was hun mooiste herinnering en missen ze het hier stiekem misschien niet een beetje? Op deze vragen, en meer, geven ze graag antwoord!

Deze editie spreken Patrick en Alex met oud-redacteurs Wouter, Justin en Yordi.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?