Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Red Dead Redemption 2 krijgt pc release en Super Mario Maker 2 gaat voor multiplayer

In deze zesde aflevering van Game Over hebben we het over de controversiële microtransacties van Ubiosft in Ghost Recon Breakpoint, de mogelijkheid om Super Mario Maker 2 nu in multiplayer te spelen en Red Dead Redemption 2 die in november op de pc uitkomt. Verder leert Delano een wijze les van Bram.

Delano is deze week weer terug van een weekje weggeweest en wordt vergezeld door Claudia, Rudy en Bram. Je leest het goed, deze week zijn we met z'n vieren.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?