Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Pokémon krijgt een MOBA!?

Deze week weer een bomvolle Game Over-podcast! De zomer is onderweg naar naar Animal Crossing: New Horizons. Die zomer brengt natuurlijk ook nieuwe content met zich mee en daar is Claudia op zijn zacht gezegd wel over te spreken. Daarnaast zagen we deze week voor het eerst beelden van de hoog geanticipeerde game Cyberpunk 2077! De ogen hadden genoeg om te genieten. De Pokémon-franchise verrast fans met een MOBA-game: Pokémon Unite. Was dit wel een juiste zet? Nintendo stopt met de ontwikkeling van mobiele games en Microsoft trekt de stekker uit haar streamingdienst Mixer!

In alweer de 44ste editie van Game Over hoor je Delano, Claudia en Bram!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?