Check hier alle E3 2021-content

Game Over: PlayStation Plus vs Xbox Games With Gold

In de Game Over podcast van deze week beoordelen we wie er de komende maand de beste line-up van gratis games heeft. Zijn het de PlayStation Plus Games van Sony PlayStation, of toch de Xbox Games With Gold die deze keer winnen? Misschien zijn ze allebei wel bagger en zijn het de Google Stadia Pro Games die ons weten over te halen. Daarnaast kijken we uit naar het vierde seizoen van Apex Legends en staan we ook even stil bij de dood van basketballegende Kobe Bryant.

In deze editie van Game Over laten Rudy, Patrick en Claudia zich horen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?