Check hier alle E3 2021-content

Game Over: PlayStation 5: Geen console, wel een controller!

Het coronavirus is nog steeds niet geweken, maar dat mag de pret niet drukken. Deze week heeft zowel groot als klein nieuws onze voorpagina gehaald. De afgelopen week onthulde de ontwikkelaars van Overwatch dat een nieuw personage, genaamd Echo, onderweg is naar het strijdveld. CD Projekt Red heeft de afgelopen week gereageerd op hoe corona de ontwikkelaar en haar processen beïnvloed. De zon begint buiten steeds feller te schijnen, dus reden genoeg voor de Stardew Valley-ontwikkelaar om banenbomen te introduceren in de inmiddels vier jaar oude game. Het grote nieuws deze week kwam uit Japan! Sony heeft namelijk de controller voor de PlaySation 5 bekendgemaakt. Er is dus weer genoeg om over te discussiëren, dus ga er maar goed voor zitten en geniet van een nieuwe editie van de Game Over podcast.

Delano, Claudia en Bram zitten deze week weer klaar om jouw week tot een mooi einde te brengen.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?