Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Ontvouwt zich een nieuw episch Mario avontuur?

Afgelopen week stond vooral in het teken van een aantal verwachte en minder verwachte aankondigingen. De grootste verrassing kwam van het kamp Nintendo die plotsklaps met Paper Mario: The Origami King op de proppen kwamen. Daarnaast werden ook de motorgame Ride 4 en een videoserie van een videoserie van The Last of Us aangekondigd. Ook kregen we van Epic Games next-gen beelden voorgeschoteld van hun nieuwste engine, de Unreal Engine 5. Bram wordt nog even het vuur aan de schenen gelegd over zijn review van zijn review van Deep Rock Galactic en bestaat er nu al veel twijfel over wat Halo Infinite ons gaat bieden. Kortom, het is weer een bomvolle show!

Delano, Bram en Claudia vormen het podcast-trio van deze week.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?