Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Nintendo en Xbox strijdend naar de eindstreep

Hoewel het coronavirus de wereld nog steeds teistert, is dat deze week niet het onderwerp dat de boventoon voert in ons wekelijkse 'recap' van de week. De afgelopen week was een bewogen week voor de game-industrie. Maar liefst 160.000 Nintendo-accounts zijn mogelijk gehackt en gegevens gebonden aan deze accounts liggen misschien op straat. Xbox-topman Phill Spencer reageerde deze week op een fan op social media en verzekerde hem dat de volgende generatie games bijna worden onthuld. Spannend! Daarnaast ontvingen twee succesvolle franchises van Nintendo grote updates. De 'World-maker' werd geïntroduceerd in Mario Maker 2 en Animal Crossing: New Horizon-spelers omarmen bekende gezichten, die ook nieuwe opties met zich mee brengen naar het tropische eilandleven.

Claudia, Bram en Rudy vergezellen Delano deze week tijdens het bespreken van het nieuws.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?