Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Moet Hideo Kojima films gaan maken?

Ook deze week is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Game Over podcast. Ditmaal gaan we het hebben over de aankomende films die Kojima Productions gaat maken en zijn we misschien een beetje bezorgd over het feit dat Hermen Hulst nu het nieuwe hoofd van PlayStation Worldwide Studios is. Daarnaast hebben we het over de komst van de Capcom Home Arcade en blikken we alvast vooruit op X019 en de vele games die er speelbaar zijn. Tot slot hebben we het nog even over een Fortnite pro die permanent is verbannen en verbannen we Patrick ook even van de game. Daarnaast legt Bram het een en ander uit over de bloemetjes en de bijtjes en vertelt Claudia over haar egel.

Voor deze elfde editie van Game Over schuiven Patrick, Bram en Claudia aan.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?