Game Over: Microsoft pakt uit met X019

Het is weer zondag, dus kun jij net als elke week weer lekker luisteren naar je favoriete podcast. Het is een bewogen week geweest, dus hebben we genoeg gehad om over te praten. Zo heeft Microsoft namelijk de X019 in Londen georganiseerd waar in sneltreinvaart heel veel nieuwe games zijn aangekondigd, lijkt Google Stadia af te stevenen op een grote mislukking nadat de line-up is onthuld en veel beloofde features niet beschikbaar zijn bij launch en is er veel te doen geweest rondom GameFreak en hun games Pokémon Sword & Shield omdat ze hebben gelogen over het hergebruiken van modellen. Kortom, een bommetje volle editie. Dus ga er maar goed voor zitten.

Deze twaalfde editie zitten Delano, Claudia, Bram en Patrick er helemaal klaar voor.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?