Game Over: Komt de PlayStation 5 nog wel dit jaar?

De afgelopen week zijn de gratis games voor PlayStation Plus en Xbox Games With Gold weer bekendgemaakt en die worden in Game Over natuurlijk eens goed onder de loep genomen. Er zijn nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van The Last of Us Part II, die bij onze haren en dame aan tafel niet heel erg in de smaak vallen. Claudia wordt het vuur aan de schenen gelegd over haar review van Minecraft Dungeons. Ook lijkt Sony eindelijk van zich te gaan laten horen met het PlayStation 5-evenement dat volgende maand plaats gaat vinden.

Deze week zitten Delano, Claudia en Bram rond de tafel en sluit Patrick op een speciale manier de maand af.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?