Game Over: Is Apex Legends beter dan Fortnite?

Als je je bakje chips en frisdrank nog niet klaar hebt gezet dan is dit het moment om dat alsnog te gaan doen, want het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Game Over podcast. Iedere week praten wij je bij over de laatste nieuwtjes uit de gaming-industrie en vandaag hebben wij het over de remake van de eerste Pokémon-film die naar Netflix komt, het aanbod van de Xbox Game Pass waar weer nieuwe titels aan zijn toegevoegd, de mobiele game voor Kingdom Hearts dat door Square Enix is aangekondigd en wordt de vraag opgeworpen of Apex Legends een betere game is dan Fortnite.

Deze week zit Delano aan tafel samen met Claudia en Bram.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?