Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Geruchtenmolen op volle toeren

Het is alweer zondag en dat betekent dat het tijd is voor de Game Over podcast. Op deze koude regenachtige dag praten wij je bij over de geruchtenmolen die deze week op volle toeren aan het draaien was. Want Microsoft lijkt bezig te zijn met het ontwikkelen van een tweede next-gen console, Horizon Zero Dawn krijgt mogelijk een pc-release en is Marvel's Spider-Man 2 in de maak? Ook is deze week Outlast Trials onthuld en worden er zes nieuwe games toegevoegd aan de NES en SNES line-up voor Nintendo Switch Online. Genoeg om over te kletsen dus.

Deze week vormen Rudy, Bram en Patrick de drie podcast-musketiers.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?