Game Over: Game Over: It's all about XBOX!

Er gebeurde weinig deze week in Videogameland... Tenminste tot XBOX hun Games Showcase had afgelopen donderdag! Eindelijk liet Microsoft ons de gameplay zien van de games waar we zo op hadden gehoopt dat ze die zouden laten zien tijdens hun eerdere showcase op 7 mei. Daarnaast waren er natuurlijk een hoop nieuwe announcements! Delano nam het roer weer in handen na zijn vakantie en werd hij bijgestaan door Claudia. Natuurlijk konden de grootste XBOX fanboys van Gameliner niet ontbreken, dus sloten Bram en Patrick aan om jullie een perfect beeld te kunnen geven van de afgelopen showcase!


Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?