Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Gaat Xbox Series X Steam ondersteunen?

De twintigste editie van de Game Over podcast staat in het teken van de geruchten rondom de Xbox Series X, want gaat de console een Windows-modus krijgen waarmee je je Steam-games kunt spelen en wat vinden wij daar dan van? Daarnaast bespreken we ook het nieuws uit de Pokémon Direct van afgelopen week en is er tijdens CES 2020 ook het één en ander onthuld dat we niet onbesproken kunnen laten. Reden genoeg om er dus weer goed voor te zitten en te luisteren naar de nieuwste editie van de Game Over podcast.

Delano heeft deze week weer aan tafel plaatsgenomen en hij wordt vergezeld door Claudia en Bram.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?