Game Over: Gaan wij de PlayStation 5 kopen?

Ook deze week hebben we weer een nieuwe editie van onze Game Over podcast. Deze week staat vooral in het teken van de nieuwe PlayStation en hoeveel dat ding straks gaat kosten. Over de prijs van de PlayStation 5 wordt dan ook druk door onze redacteurs gespeculeerd. Daarnaast staan we ook even stil bij het ontwikkelteam van System Shock 3, hebben we onze twijfels bij de plannen van BioWare voor Anthem en hebben we ook geen goed woord over voor Untitled Goose Game die Game Of The Year wint. Oh, en daarnaast leren we ook wat Bram volgende week gaat doen.

Patrick, Bram en Claudia laten deze week wat van zich horen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?