Game Over: Fortnite-spelers keken naar een zwart gat

Fortnite-spelers keken afgelopen week 1,5 dag naar een zwart gat. Fortnite Chapter 2 werd uiteindelijk aangekondigd en daar stond de hele wereld afgelopen week eventjes helemaal bij stil. De draadloze controller van Google Stadia niet helemaal draadloos. Naast dat brengt Riot Games (de uitgever van League of Legends) vijf nieuwe games naar de mobiele telefoon en pc. Tot slot komt Pokémon (bijna een vaste prik van onze podcast) voorbij.

Deze uitzending zijn Bram, Claudia en Delano van de partij.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?