Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Diepzeeduiken met Spongebob!

Een nieuwe week, een nieuwe Game Over! Deze week neemt Rudy eenmalig het roer over van Delano en loopt samen met Bram en Claudia alle belangrijke nieuwtjes voor je na van deze week. Zo speelde Bram deze week Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated, probeert 2K flink geld te vangen en komt Ubisoft met een nieuwe Battle Royale: Hyper Scape!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?