Check hier alle E3 2021-content

Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Game Over: De VALO-RANT

Het was een rustige week in de wereld van games. Toch vond er een bijzondere aankondiging plaats met betrekking tot de Definitive Edition van Xenoblade Chronicles, want die krijgt tien uur extra aan content! Ook zijn zoals gewoonlijk de Xbox Game Pass-games voorbij gekomen. Spoiler: de meningen waren ditmaal verdeeld over hoe sterk de line-up deze maand is. Ook gaat het gerucht dat er een nieuwe Call of Duty-game in de pijplijn zit met als hoofdthema de Koude Oorlog. En deze week wordt er volop 'gerent' over de FPS-game van Riot Games: VALORANT, naar aanleiding van onze preview!

Deze week hoor je Delano, Claudia en Rudy.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?