Game Over: De strijd tussen consoles en online diensten

Het is weer tijd voor Game Over, onze wekelijkse podcast. Deze week gaan we het natuurlijk even hebben over Google Stadia die niet de beloofde beeldkwaliteit levert en staan we even stil bij het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare. Daarnaast vergelijken we de PlayStation Plus-games voor december met de Xbox Games With Gold voor deze maand en sluiten we af met die favoriete game van Doug Bowser.

Aan deze veertiende editie nemen Delano, Bram, Rudy en Claudia deel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?