Game Over: De beste editie ooit?

In deze editie van onze Game Over podcast bespreken we wat de overname van WB Games door EA voor gevolgen heeft en hebben we een duidelijke mening over het schrappen van Xbox Live Gold. Daarnaast zou deze editie van onze podcast toch zomaar de beste editie ooit kunnen worden. We doen namelijk een hele gewaagde voorspelling wat betreft de Xbox Series X presentatie die in augustus plaats gaat vinden. Zullen we gelijk hebben?

In deze editie prakkiseren, discussiëren en fantaseren Delano, Huub en Claudia erop los.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?