Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer

De eerste week van september zit er alweer op. Claudia, Delano en Patrick bespreken het belangrijkste nieuws van de afgelopen week uit gameland in een nieuwe Game Over. Game Over is de wekelijkse podcast van Gameliner. Deze week in de podcast reageren we op de verrassingen die Nintendo voor ons in petto had in de laatste editie van de Nintendo Direct. Ook CD Projekt RED verraste ons door de toevoeging van een multiplayer aan de meest geanticipeerde game van dit moment, namelijk Cyberpunk 2077. En ook moesten ze alle drie nog even reageren op de faal van deze week, Sony haalt één dag te vroeg Driveclub offline. Schande!

De Gameliner-sterren van deze week zijn: Delano Seliman, Claudia Tjia en Patrick Lamers. Je kunt de Game Over podcast beluisteren op Spotify, iTunes of Google Podcast.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?